DagaanbiedingBekijk direct de superscherpe dagaanbieding!

Op vakantie in Oktober

zonvakantie-oktoberWaarom zou je nu in oktober op vakantie moeten gaan? Veel mensen die niet in de zomer op vakantie kunnen gaan, kunnen in oktober op vakantie gaan. Reizen zijn dan vaak goedkoper dan in de zomervakantie en ook op veel bestemmingen is er nog mooi weer.

Ook hebben de kinderen dan vaak nog een week herfstvakantie waardoor dit een goed alternatief is. Een zonvakantie staat voor veel mensen bovenaan het lijstje als het gaat om een vakantie in oktober. Zeker omdat het in ons landje dan steeds kouder en natter wordt.

Waar kun je het beste op zonvakantie in oktober?

Omdat zonvakanties het meest populair zijn zullen we hieronder de beste zonvakanties benoemen voor een vakantie in oktober. Als eerste is een vakantie naar Gran Canaria een aanrader. Hier schijnt de zon 365 dagen per jaar. Ook ben je hier al met zo’n 5 uur vliegen. Curaçao is ook een gewilde bestemming, met een temperatuur van 32 graden omringd door de blauwe zee.

Thailand en Marokko zijn ook 2 bestemmingen die zeer gewild zijn om in oktober naar toe te gaan. Malta, Portugal en Italië staan ook hoog op de lijst met geliefde vakantiebestemmingen voor de oktobermaand. De temperaturen zijn heerlijk, het is niet zo ver vliegen en de prijzen zijn wisselend.

Nog een populaire zon en strand bestemming om in oktober te boeken is Cuba en uiteraard ook Spanje, die laatste is ook zeer geliefd bij jongeren. Turkije en Griekenland worden ook graag bezocht in de herfstvakantie.

Nog meer populaire vakantiebestemmingen om in oktober te boeken

Als je niet alleen maar strandvakanties wil, maar ook cultuur of natuur kun je ook prima een vakantie boeken in de Verenigde Staten, Gambia of Indonesië. Ook Cyprus leent zich uitstekend voor een actieve vakantie, zoals wandelen of fietsen. Je ziet dat er zelfs in oktober nog voldoende keus is voor een heerlijke vakantie.

Reageren?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *