Er is geen land dat zo afwisselend en veelzijdig is als Duitsland. Het is een favoriete zomerbestemming, maar je kunt er ook heel goed wintersporten. Het noorden van Duitsland heeft een gevarieerd landschap, dat zich uitstrekt van moreneheuvels en oneindige heidevelden tot zandstranden. Het westen is bekend vanwege de grote steden als museumstad Frankfurt, Keulen met de imposante kathedraal en niet te vergeten de wijnen. Het oosten is mede vanwege de stad Berlijn een echte trekpleister. En vergeet er de Zuid-Brandenburgse meren niet en het Thüringer Wald. Dan is er nog de zuidelijke regio, Beieren. Die kennen we vanwege de Alpen, het Bodenmeer, het Schwarzwald en misschien ook wel vanwege het bier en de Oktoberfesten. Kortom: fietsen, varen, wandelen, winkelen of een van de vele musea bezoeken? In Duitsland kan het allemaal.

TUI Reisgids Autovakanties

tui-reisgids-duitsland

Een mooi begin van je autoreis naar Duitsland. Bekijk de reisgids op je computer of tablet. Of vraag de gids aan.

 

Kras Busvakanties

kras-reisgids-duitsland

Bij Kras kun je terecht voor een reis naar Duitsland met de bus, de auto, trein of met het vliegtuig. Kijk ook eens in de brochure Riviercruises. Je kunt de brochures downloaden of op je gemak aan de keukentafel lezen. Klik dan op ‘aanvragen’.

Neckermann Reizen Midden en Zuid Europa

neckermann-reisgids-duitsland

Deze gids kun je digitaal lezen maar ook aanvragen. Je ontvangt dan een papieren exemplaar via de post.

 

 

Capitool Reisgids Duitsland – Johanna Egert-Romanowska Malgorzata Ominalowska

bol-duitsland

Een handige gids voor heel Duitsland, opgebouwd aan de hand van drie categorieën: een inleiding over de geschiedenis, de cultuur en de geografische ligging. Dan een rondreis met uitgebreide beschrijving van de veertien verschillende regio’s in Duitsland. En tot slot veel praktische informatie en tips voor de reiziger. De regio’s worden aan je voorgesteld aan de hand van driedimensionale beelden, illustraties, foto’s, kaarten en plattegronden van de belangrijkste bezienswaardigheden. Ook per hoofdstuk, per gebied, geeft de gids je veel informatie over accommodaties, amusement, buitenactiviteiten, geschiedenis van de regio, hotels, restaurants en winkels. Deze gids is bijzonder mooi om te zien door de opmaak: een kleurrijk geheel van afbeeldingen, tekst, kadertjes en kaartjes.

Een villa in Duitsland? Belvilla!

belvilla-reisgids-duitsland

Een vakantiehuis in Duitsland is geschikt voor zowel korte als lange vakanties. De meeste regio´s zijn eenvoudig te bereiken, dat zorgt ervoor dat de vakantie meteen kan beginnen! Boek via Belvilla een prachtig verblijf in Duitsland. Het aanbod online is volgens de reisorganisatie altijd up to date, in tegenstelling tot hun reisgids. Bekijk dus direct de website.